Logó
Képzések
Rácsai Dávid
Rácsai Dávid
Norvég nyelvtanár
Tanulók
839
Képzések
3
Értékelés
14
Elérhetőségek
Cím: Magyarország, Budapest
Email: racsai.david.richard@gmail.com
Szakmai tapasztalat
Diplomák: nemzetközi tanulmányok
Oktatási területek: nyelvek

Bemutatkozás

Velkommen! Rácsai Dávid (25) vagyok, és én foglak megismertetni a norvég nyelvvel. 6 éves korom óta tanulok különböző nyelveket, jelenleg három nyelvet beszélek folyékonyan (magyar [anyanyelv], angol [C2], norvég [C1] ) és ezeken kívül még négy nyelvvel barátkozok (A2-B2 szint) : svéd, spanyol, német és japán. Rendkívül nagy tapasztalatra sikerült szert tennem nyelvtanulás terén, és ezeket szeretném nektek átadni. 

Tanultam nyelveket általános iskolában (angol), gimnáziumban (angol, német), egyetemen (spanyol, norvég) magántanárnál (spanyol, norvég, angol), nyelviskolákban (spanyol), és skype-os oktatásban is részt vettem (norvég), és mindegyiknél ugyanaz volt a problémám: időigényes, alkalmazkodni, utazni kell, és/vagy látom magam előtt a pénztárcámból kiömlő forintokat, ahogy ketyegnek a percek a semmittevéssel, vagy éppen azzal, hogy a tanulótársaimra várok. Ráadásul a fejlődési sebességem is jóval lassabb volt a vártnál, hiszen mire odaértem a nyelviskolába vagy a tanárhoz, már abban elfáradtam kicsit. A skype-os nyelvoktatás meg hasznát tekintve irreálisan drága volt. Rengeteg üresjárat, mellébeszélés, tanultunk 10 új kifejezést és már el is illant 45 perc. A mérleg tehát: 10 új kifejezés, nettó 20 perc mellébeszélés, és mínusz 5. 000/10.000 forint a pénztárcámból.

Elkezdtem gondolkodni tehát, hogyan tehetném a nyelvtanulási folyamatot még gyorsabbá, még hatékonyabbá és pénztárcakímélőbbé. Akkor fedeztem fel az online nyelvtanfolyamokban rejlő lehetőségeket. És miért akkora lehetőség? 

Mert

 

  • töredék áron jutsz ugyanahhoz  a tudáshoz, mint nyelviskolákban
  • töredék idő alatt tudod elsajátítani ugyanazt a tudást, mint nyelviskolákban
  • töredék energiádba kerül, így több erőd/időd marad a családodra, a munkádra, a barátaidra, a kikapcsolódásra, a nyelvhasználatra

 

A svédet és a japánt már online nyelvtanfolyamok segítségével tanulom, az eredmény pedig összehasonlíthatatlanul jobb az offline nyelvtanulás kilátásainál.

A norvég tudásom 80%-a angol - norvég nyelvű szintén online tanfolyamok elvégzéséből jött össze (a maradék 20% ugye az offline nyelvtanfolyamok), pedig még ezek sem rendelkeztek olyan kiforrott, szerteágazó tudástárral (nagyon sokat kellett böngésznem az internetet a különböző nyelvtani finomságok után), mint a Nordee nyelvtanfolyama,

 

  • ahol több ezer elemes kifejezéstárat találtok (norvégul, magyarul felmondva), 
  • ahol különböző szituációk útján ismerkedtek meg a kifejezésekkel,
  • ahol a nyelvtan töviről hegyire, rendszerében van elmagyarázva
  • ahol mindent megtalálsz, ami nekem több évnyi kutakodásomba tellett.

 

Ez Magyarország egyetlen online norvég nyelvi kurzusa, ami nem csak hogy a nyelvet tanítja meg, de konkrétan arra világít rá, hogy a nyelvtanulás tanulható. 

Olyan módszert, akciótervet dolgoztam ki nektek, amikkel sikeresen megtanulható több nyelv is, nem csak és kizárólag a norvég nyelv. Lényegében amolyan sablon, amit bármelyik nyelvnél használhatunk. Ezt hosszú éveken át tartó tapasztalatszerzési fázis előzte meg, hiszen 6 éves korom óta tanulok különböző nyelveket, különbözó módszerekkel és intenzitással. A norvégot már kiforrott stratégia alapján tanultam meg évekkel ezelőtt autodidakta módon, STRATÉGIA ALAPJÁN, amiket részben én magam, részben pedig nálam okosabb emberek segítségével dolgoztam ki. ÉS itt jött be a kulcsszó a szövegbe, STRATÉGIA. Konkrét menetrendet, kivitelezési terveket találsz itt, hogy neked már ne kelljen időt tölteni a kisilabizálással. Itt van minden egy helyen, lépésről lépésre.

Érdemes ezeket követni, hiszen ezekkel fogod magabiztosan, folyékonyan beszélni a norvégot. Ne feledd, nyelvet tanulni csakis következetesen, türelemmel, kitartással és elhivatottsággal lehet! De pontosan ezért jó ez a kurzus, hiszen konkrét menetrendet kapsz, amit csak követned kell. Nem beszélve arról h rengeteg segédanyagot fogtok kapni a kurzus során, ami mind a norvégotokat erősíti.

A nyelvtanulás egy hosszú folyamat. Örülök, hogy belekezdtél, mert megtanulni egy nyelvet teljesítmény, amire igazán büszke lehetsz! Már az teljesítmény, hogy elhatároztad, te megtanulsz egy a magyartól nagymértékben eltérő idegen nyelvet! Ha már belekezdtél, és ma is rászántad magad arra, hogy elsajátítsd a norvég nyelv rejtelmeit (amik egyébként nem is olyan rejtelmesek) , már csak annyi a dolgod, hogy meghozd minden nap ezt a döntést! 

Radikális fejlődésre fogsz szert tenni, pár hónap leforgása alatt! Vágjunk is bele! 

Online Norvég Nyelvtanfolyam - Nordee
Norvég nyelvtanfolyam : Szólalj meg norvégul 100 nap alatt!
Rácsai Dávid
Rácsai Dávid
Norvég nyelvtanár
Kívánságlistára
108
22 990 Ft
45 norvég kifejezés, amit érdemes megtanulnod
Norvég online minikurzus
Rácsai Dávid
Rácsai Dávid
Norvég nyelvtanár
Kívánságlistára
777
Ingyenes!
200 norvég kifejezés, amit érdemes megtanulnod
Norvég online kurzus
Rácsai Dávid
Rácsai Dávid
Norvég nyelvtanár
Kívánságlistára
28
2 490 Ft