Logó
Képzések

Indíts Te is webshopot!

Kezdőknek, vállalkozási ötletet keresőknek
Szerző: Pap Ágnes

A kurzusról

Az „Indíts Te is webshopot!” egy bevezető kurzus webáruház indítását tervezők számára. De profitálhatnak belőle vállalkozási ötletet keresők és olyan webshop tulajdonosok is, akik megrekedtek a saját üzletükkel.

Webáruház folyamatok, üzemeltetés

Át fogjuk venni, hogy hogyan lehet neked is egy webáruházad, milyen konkrét feladataid vannak egy webáruház indításával és napi szintű üzemeltetésével kapcsolatban. Megmutatom, hogyan érdemes megszervezni a webáruház folyamatait. Ez a rész igazi hiánypótló tudást ad át. Már csak emiatt érdemes beiratkoznod a tanfolyamra.

Honnan lesz vevőd?

Meg fogom mutatni, hogy milyen konkrét lépéseket kell megtenned, hogy az emberek elkezdjenek vásárolni a webáruházadban. Marketing témában hatalmas az információ áradat. Rengeteg a felesleges, haszontalan, sokszor felületes és néha kifejezetten káros információ.

Megmutatom, hogy mik azok a kipróbált, bevált, valóban működőképes vevőszerző megoldások, amik eredményre vezetnek egy webshop esetében.

Termék / téma kiválasztása

Ha nem jó a terméked, nem érdekli az embereket, nincs az a marketing, nincs az az optimalizált webáruház, ami nyereségesen el tudja adni.

Jogi tudnivalók

Itt arról lesz szó, hogy milyen jogszabályi előírások vonatkoznak rád, mint webáruház tulajdonosra. Milyen adminisztrációs lépéseket kell megtenned. Milyen dokumentumokat kell beszerezned. Bár ez is egy fontos téma, de elárulom, nem ezen fog múlni a webáruházad sikere, hanem a fentieken.

Kattints a "Megveszem" gombra, várlak a kurzuson! :)