
|
|
FERMENTÁLT FINOMSÁGOK ONLINE KURZUS
Kirobbanó egészség. Kiegyensúlyozott bélflóra fermentált ételek segítségével!
Szeretnéd kipróbálni milyenek az erjesztett ételek?
A Fermentált finomságok tanfolyamban MOST MINDEN INFORMÁCIÓT ÖSSZERAKTAM NEKED!
Mi az, amit a kurzus nyújt neked?
A kurzus folyamán lépésről lépésre megismertetlek a savanyítás folyamatával, egyszerű, de mégis változatos recepteket osztok meg veled, amelyek később beépülhetnek a minden napos étrendedbe, hiszen nagyon finomak, könnyen emészthetőek és tele vannak értékes tápanyagokkal.
Bizonyára hallottál már a pre- és probiotikumokról.
Számos tanulmány azt mutatja, hogy a mikrobáknak nagyobb esélyük van arra, hogy túlélik a gyomorban uralkodó kaotikus közeget, ha élő táplálék formájában fogyasztjuk el őket, nem pedig probiotikus kiegészítésként.
A Fermentált finomságok kurzussal remélem sikerül bebizonyítanom, hogy a savanyítás egyszerű, hétköznapi, tradicionális és segítségemmel ezek az ételek újra széles körben is divatossá válnak!
Milyen károsító tényezők ellen védekezhetsz, ha elvégzed ezt a kurzust?
A hétköznapi emberek, köztük én is, naponta szembesülünk a bélflórát károsító tényezőkkel, amelyek beleszólnak az ellenállóképességünk alakulásába, amelyek emésztőrendszeri panaszokat okoznak, vagy amelyektől egyszerűen rosszkedvűnek és enerváltnak érezzük magunkat.
Ilyen veszélyforrás például:
Mit tartalmaz a Fermentált finomságok online tanfolyam?
6 prezentációs videó ( 5-10 percben )
+ letölthető anyagokat:
Fermentált Finomságok elektronikus receptkönyvet 11 különböző recepttel
Két további egészséges étel elkészítésének leírását:
-Hogyan készül a tápláló, bélfal regeneráló csontleves?
-Kókuszjoghurt készítése
Nyomtatható oklevél a tanfolyam elvégzéséről
A kurzus rövid ismertetése
Előnyök, humán mikrobiom, tejsavas erjesztés
Alapanyagok kiválasztása
Eszközhasználat
Savanyúkáposzta készítése lépésről lépésre üvegben
Kreatív, változatos receptek minden nap
Ne aggódj, mindenkivel előfordul!
Zárszó